Poseta Ambasadi Kraljevine Danske

U organizaciji Timske inicijative mladih danas je upriličena poseta studenata Fakulteta političkih nauka, Ambasadi Kraljevine Danske. Šef diplomatske misije, gospodin Morten Skovgaard Hansen, u srdačnom razgovoru predstavio je svoju zemlju i ljubazno odgovarao na pitanja iz različitih oblasti interesovanja studenata. Poseti je prisustvovalo 15 studenata.

Mnogi studenti Fakulteta političkih nauka imaju aspiracije da se bave različitim diplomatskim poslovima.  Smatrali smo da bi poseta visoko cenjenoj instituciji Ambasade Kraljevine Danske u Beogradu, i upoznavanje sa njenim radom, odnosima sa Srbijom, mogućnosti razmene i stručnog usavršavanja, kao i drugim oblastima interesovanja, znatno doprinela opštoj informisanosti studenata. Zainteresovanost je bila velika što nam je posebno drago i nadamo se da je ova poseta ispunila očekivanja studenata.

Iskreno se zahvaljujemo predstavnicima Ambasade na toploj dobrodošlici i ugodnom prijemu.

This slideshow requires JavaScript.


Student treće godine Fakulteta političkih nauka, smer međunarodni odnosi. Član Timske inicijative mladih od aprila 2016. godine. Osmislio i radio na internom projektu TIM-a ,,Vodič za brucoše”. Radi na osmišljavanju različitih rešenja grafičkog dizajna. Aktivno sprovodi online istraživanja ,,Ispitivanje stavova studenata Fakulteta političkih nauka o aktuelnostima u zemlji i svetu”. Admin facebook stranice i zvaničkog sajta Timske inicijative mladih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.