Radionica: Kako napisati savršen CV

Portal Mladi organizuje projekat Mesec Mladih, u okviru koga će biti održano pet tribina na pet fakulteta, na teme sa kojima se svakodnevno susrećete. Četvrta radionica se organizuje na Fakultetu političkih nauka u saradnji sa Timskom inicijativom mladih.

Portal Mladi je odlučio ovog meseca informiše o svemu što te zanima! Portal Mladi organizuje projekat Mesec Mladih, u okviru koga će biti održano pet tribina na pet fakulteta, na teme sa kojima se svakodnevno susrećete. Četvrta radionica se organizuje na Fakultetu političkih nauka u saradnji sa Timskom inicijativom mladih. Slušaonica broj 4.

Da li si znao da je poslodavcu potrebno samo 6 sekundi da pregleda tvoj CV?
Ovo je bila jedinstvena prilika da naučiš kako da pametno iskoristiš tih par sekundi koje imaš na raspolaganju, naučiš šta poslodavci žele da vide, kako najbolje da preneseš na papir svoje obrazovanje, iskustvo i veštine i istakneš se već na prvi pogled!

Predavanje je držala Marijana Miković, Employer Branding Specialist i Dušan Kostadinović, Recruitment Specialist iz Coca-Cola HBC i objasnila je iz čega se sastoji proces selekcije, koju ulogu u njemu igra CV i na šta poslodavac najviše obraća pažnju.

Posle njih prof. dr Lazar Dražeta i Miloš Blagojevć vršnjački edukator iz Centra za razvoj karijere Univerziteta Singidunum na osnovu bogatog iskustva u radu sa studentima na njihovim biografijama ukazao je na najčešće greške koje su karakteristične za mlade i kako je najbolje ustrojiti sam CV.

 

Timska inicijativa mladih je najstarija studentska organizacija na Fakultetu političkih nauka. Osnovana je 2006. godine sa ciljem unapređivanja uslova studiranja i obogaćivanja studentskog života kroz različite aktivnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.