Tribina: Studenti u političkim partijama

U četvrtak, 23. marta održana je tribina na kojoj smo ugostili četiri studenta koji su u različitim partijama. Danilo Savić – LSV, Nikola Stavrov – LDP i Dimitrije Milić – DS su studenti Fakulteta političkih nauka, dok je Lazar Srdanović – SPS student Pravnog fakulteta.

This slideshow requires JavaScript.

Ova tribina predstavlja novinu u okviru TIMa i kao moderator, mogu reći da sam zadovoljan odzivom studenata što pokazuje da postoji interesovanje da se čuju stavovi i mišljenja omladine u političkim partijama.

Mladi ljudi u partijama često nisu u prilici da podele svoje stavove i razmišljanja o radu u partijama u javnost i ova tribina je predstavila pravi način za to i upravo iz tog razloga sam došao na ideju o ovakvoj tribini.

Tokom tribine, publika je mogla da čuje različita mišljenja i da nauči nešto novo o unutrašnjoj strukturi partija kao i o značaju koji omladina partije ima za nju.Videli smo da nije sve crno-belo, da nisu sve partije iste i da je moguće da ideje koje omladina partije ima, budu usvojene.

Gosti tribine su vrlo rado odgovarali na svako moje pitanje, ali i na pitanja publike na kraju.

Hvala Vam što ste došli! U prilogu Vam prenosimo delić atmosfere.

Student treće godine Fakulteta političkih nauka, smer Politikologija. Član Timske inicijative mladih od novembra 2016. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.