O nama

Timska inicijativa mladih je najstarija studentska organizacija na Fakultetu političkih nauka. Osnovana je 2006. godine sa ciljem unapređivanja uslova studiranja i obogaćivanja studentskog života kroz različite aktivnosti. Tokom proteklih deset godina članovi TIM-a su na različite načine pokušavali da se izbore za veća studentska prava, učestvujući i u studentskim protestima kada je to bilo najpotrebnije. Takođe, organizovan je veliki broj edukativnih projekata, tribina i poseta različitim institucijama.

Na našem fakultetu smo ugostili veliki broj istaknutih javnih ličnosti iz sveta kulture, politike, sporta, nauke… Ono što naši bivši članovi često ističu na povremenim zajedničkim druženjima sa trenutnim članovima jeste neprocenjivo iskustvo i znanje koje su stekli radom u TIM-u, koje im i danas znači u profesionalnim karijerama.

Ukoliko želiš aktivno da učestvuješ u studentskom životu na FPN-u, poseduješ vrline kao što su istrajnost, kreativnost i druželjubivost onda je naša organizacija pravo mesto za tebe.

Kontaktiraj nas i postani deo uspešnog TIM-a!